Uitgeverij Purgato

Retourbeleid

Retourtermijn

Een boek terugsturen is geen probleem. Na ontvangst van je bestelling, heb je 30 dagen de tijd om het boek te retourneren.

Wat mag geretourneerd worden?

Binnen de retourtermijn mag je het bestelde boek retourneren. Tenzij het boek gesigneerd is of leessporen heeft. Verpak het boek stevig, het liefst in de originele doos. Verzend het boek naar het volgende postadres:

Uitgeverij Purgato
Stegerhoek 43
2203 BD Noordwijk

Beschadigd boek ontvangen?

Een beschadigd boek retouren is altijd gratis. Stuur een mail met (eventueel een foto) naar info@uitgeverij-purgato.nl o.v.v. je naam en adres. Wij melden de retour aan en je hoeft alleen nog maar het boek te verpakken in de originele doos. Van ons ontvang je dan een verzendlabel.

Geld terug na retourneren

Zodra het boekje bij ons terug is, verwerken wij de retour vaak binnen 7 dagen (soms kan het door drukte wat langer duren). Hierna krijg je binnen 5 werkdagen je geld terug. Je ontvangt automatisch een e-mail van ons als je retour is verwerkt.

Retourformulier

Retourneren is heel eenvoudig. Stuur het boek met onderstaande gegevens naar onderstaand retouradres. In het geval van een beschadigt boek ontvang je van ons gratis een verzendlabel.

Retouradres:
Uitgeverij Purgato
Stegerhoek 43
2203 BD Noordwijk
Nederland

Jouw gegevens
Ordernummer
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
E-mailadres
Rekeningnummer (IBAN)

Reden retour
1. Het boek voldoet niet aan mijn verwachtingen.
2. Het artikel is beschadigd.
3. Anders, namelijk….

Let op!
Let op! Gesigneerde boeken of boeken met lezerssporen kunnen niet geretourneerd worden.