Suusmaaktschoon.nl

Schoon in 10 minuten

Het ultieme boek om je huis snel schoon te maken én te houden

Ben je dol op poetsen, of heb je er juist een broertje dood aan? In beide gevallen is dit boek echt iets voor jou! Met de tips & tricks kun je (bijna) iedere dag wel een klusje afvinken en ben je in 10 minuten klaar. Met grappige anekdotes over schoonmaakblunders, vieze studentenhuizen en voedselexplosies in de keuken.

Schoonmaakexpert Suus van de succesvolle website suusmaaktschoon.nl, weet dat mensen te druk zijn om de hele dag bezig te zijn met poetsen. Daarom helpt ze mensen graag verder en legt ze haarfijn uit hoe je snel maar toch grondig die vieze gele randjes van je toiletbril verwijdert, hoe je je kleren strijkt zonder strijkijzer en nog veel meer!

Schoon in 10 minuten

Praktisch, snel en overzichtelijk advies

De schoonmaaktips worden stapsgewijs uitgelegd in overzichtelijke kadertjes. In één oogopslag zie je hoelang het klusje duurt, welke benodigdheden je moet hebben en welke stappen je moet verrichten.

Schoon in 10 minuten

Toegankelijk, persoonlijk
en vrolijk

Ieder hoofdstuk bevat een persoonlijke, humoristische anekdote en extra tips van Suus. Schoon in 10 minuten is rijkelijk geïllustreerd en bevat veel verduidelijkend fotomateriaal.

Titel

Schoon in 10 minuten

Auteur

Suus Sengers

Omslag

Martijn Sengers

Foto omslag

Annelore van Herwijnen

ISBN

978 90 903 6614 2

Type

Hardcover, gebonden

Formaat

17 x 24 cm

Pagina’s

144

NUR-code

450

Thema

WKH

Verschijnt

November 2022

Verkoopprijs

€18,99

Suusmaaktschoon.nl

Unique Selling points

Suusmaaktschoon.nl is het online platform waar Suus praktische en handige tips publiceert.

Promotionele activiteiten

Dankzij het grote publiek dat suusmaaktschoon.nl trekt kan uitgeverij Purgato meer dan 250.000 mensen per maand bereiken om het boek te promoten.

Promotie boek
10 minuten schoon

  • Aandacht in dagbladen en tijdschriften (via bestaande samenwerkingsverbanden)
  • (Bestaande) samenwerkingen met producenten van schoonmaakproducten
  • Prominente promotie op suusmaaktschoon.nl
  • Diverse winacties via nieuwsbrief en social media
  • Social media-campagne Pinterest, Facebook en Instagram
  • Google Ads-campagne
Over de auteur

Suus Sengers

Suus Sengers is schoonmaakdeskundige en publiceert wekelijks artikelen op haar succesvolle en drukbezochte website suusmaaktschoon.nl. Op Santé.nl, nu.nl, margriet.nl, vtwonen.nl, libelle.nl, maxvandaag.nl, ad.nl en in Vriendin verschenen er van Sengers verschillende schoonmaaktips. Op Pinterest is suusmaaktschoon met meer dan 3 miljoen weergaven per maand een begrip. Suus woont met haar man, drie kinderen en haar hond in Noordwijk. Haar lijfspreuk is: Schoonmaken doe je met je ogen!